![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dün bir ezikle kavga ediyordum neredeyse nekadar çirkefler yahu bizim lider olmamızı çekemiyorlar ALLAHIMA dua ettim inşallah farklı yenilirler onların türkiyeye getireceği puan istemez kalsın kendilerini Türkiye Cumhuriyetinden ayrı tutanın sözde ezik of the republic puanına muhtaç değil bu Vatan | ||
| | |
| | #2 | ||
| B@H@DıR 60 ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yenince brezilya ruhu diyolar yenilince türk.böyle takımmı olur ne idüü belirsiz.TÜRKİYE yi temsil etmediklerine göre umrumda değiller.yenerlerse de gitsinler ülkelerinde kutlasın dönmeler.
__________________ eduardo CİSSE,,şu feneri bi cisse... ![]() ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ezikler bana hayatım boyunca itici gelmiştir. Ama şu bir gerçekki avrupalılar ezikleri yendik demiyorlar Türkleri yendik diyorlar. Bu acıdan bakarsak eziklerin yenmesini istiyorum. Yenerlersede iice tempra olacaklar :S:S gönlüm beterolsunlar diyor ama kararsızım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1_o olsun bizim olsun yanlış anlaşımasın biz derken sevilla dan bahsediyorum.fenerbahçeyi hiç sevmem ama geçen derbiyi izlerken ön sırada bi fenerli wardı.adam benden daha çok heyecanlıydı.herkes susmuştu bi tek o bjk diye bağırıyodu.şaşırdım şahsen ben olsam rakip kim olursa olsun feneri tutmazdım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | |||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #9 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saatler 21.45 i gösterdiğin de star kanalını izlemekte olanlar lütfen çocuklarınızı ekrandan çekiniz + 18 yaş grubu üzeri bir film geliyor adı : Sevilla ' nın Aşkı Konu :romantic sinema ,korku , sex unsurları içermektedir . . . Çocuklarınız bu kötü 90 dk dan korkabilir. ve etkisinde kalarak günlük hayatta bir benzerini yapabilirler . LÜTFEN İZLETMEYİN . . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ezikleri sahaya gömeceklerini düşünüyorum. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/sampiyonlar-ligi/54967-sevilla-fenerbahce-tahminleriniz-yorumlariniz/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 12:09 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |