![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben fenerin elenmesine çok sevindim ama artık bizim takımın da bu tür başarılara gitmesi lazım bunlar için çözüm bulunması lazım yanlış tıransferler edinilmemeli ii bir ve kariyerli hoca alınmalı kovulmamalı bunları yapmasak yılarca onun bunun maçın da rakibi destekleriz çözüm bulmak lazım başarı için
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Chelsea ölü gibi oynadı ezikleri yendi eğer oynasa ne olurdu bilmem çok güldüm yahu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Chelsea bu turu geçer,yarı finalde elenir diyordum.Bu sözüm hala geçerli,bu teknikdirektörleri varken bunlar Liverpoolu falan yenemez.Adamlar top oynayamıyor,3. dakikada ilk golü buluyorlar,farka gideceklerine skoru korumaya çalışıyorlar.Fb biraz üstlerine gitse maçı döndürebilirlerdi belki.Son 15 dk'da gittiler,şut falan attılar adamların sesi soluğu kesildi,sen o kadar para harca ve böyle bir futbol izlettir.Gerçekten ilginç!..Liverpool'a karşı 3. dakikada gol yeseler o maçı 5'den aşağıya kapatamazlardı.Adamalr gole doymuyor çünkü,Chelsea öyle değil ama...Seneye aynı başarıyı tekrarlayacaklar mı bakalım ezikler?Yoksa bu tesadüfmüydü,göreceğiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | akşam ev full kalabalıktı herkes fb yandaşı tek chelsea'li bendim gol olunca bir anda bütün yüzler bana döndü sevinemedim bile yoksa hepsi üztüme çökerdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | fart atarlar diyodum ama olsun bu da güsel ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |