![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | viva barca demiştik...hakettiler helal olsun... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Herkesin dediği gibi sonuna kadar hak edilmiş bir kupa kazandı Barca..Sezon başından bu yana oynadığı futbola bu büyük kupa yakıştı..Oyunda Barca orta sahası çok ağır bastı..Xavi-iniesta ve Busqets zaman zaman top almaya gelen Messi oyunu domine etti..Özellikle Xavi...Zaten maçın adamı seçildi..Bir adam hiç mi pas hatası yapmaz ? Müthiş oyuncu yaw..M.Unitedın buna karşılık Carrick-Anderson ikilisiyle bu üçlü ile baş etmesi mümkün değildi Fergusonun devre arsında oradan Andersonu çıkarıp Tevezi forvete sürmesi , Barcanın zaten orta sahada gözle görülen üstünlüğü iyice lehine cevirdi..Yaşlı Giggs o ortasaha da maymun oldu..Adam napsın orda..Neyse Sonuna kadar helal olsun uzay takımı Barca ya..Bu adamlar Futbol oynuyorsa diğer takımlar ne oynuyo ? bunun cevabını bulmak lazım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamlar 3 te 3 yaptı müzeye 3 kupa götürdüler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | messi ne diyeyim ki Rıdvan bi yorumda bulunda maçın bittiği sıralardaydı sanırım...Sizce ronaldo mu messi mi daha iyi diye bi soru sordular Rıdvanın cevabı açıkcası ronaldo çok iyi bir oyuncu ama benim için kıyaslama yapmak gerekirse Messi ve diğerleri diye adlandırıyorum Maradonadan sonra gelmiş en iyi oyuncu Messi dedi...Bu gururda messi ve arkadaşlarının tabiiki de ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hak eden taraf kupayı kaldırdı! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |