![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ben böyle bir barcelona tarafından oynanan maç görmedim adamlar resmen uzay takımı yha hele bır ıkılı var xavi ve ınıesta bu dünyadan değiller sankı bır ınsana maç izlerken ancak bu kadr zewk verilebilir dün herp beraber futbolun zirvesini son noktasını izledik 2.takımımdan gurur duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ߀$!kt'A$k .. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ingilizlere futbol dersı verdıler
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Barça dün enfes bi top oynadı, Manu'lu oyuncular ve Ferguson'da bunu izlemekle yetindi...Eze eze yendiler valla Manu'yu...Bana göre bunda Ferguson'un da büyük payı oldu, Barça'nın bu kadar iyi oynamasına yardım etti...Barça'yı yenebilmek için tek bir şey yapacaksın, onları durduracaksın, pas yapmalarını engelleyeceksin, tıpkı Chelsea gibi, Dünya'da Barça'yı durdurabilecek tek takım Chelsea derken bunu kastediyordum işte, adamlar durdurmuştu Barça'yı ama hakeme yenik düştüler...Dün Manu kendi futbolunu oynamaya çalıştı, ama ortasahadaki oyucuları çok daha iyi olan Barça bunu iyi kullandı ve Manu'ya futbol dersi verdi adeta...Dünkü oyunuylan ve genel itibariylen de bu kupayı hakettiler zaten, ama Chelsea maçalrını bunların içine katmıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | barceona'nın oynadığı futbolsa diğerlerininki ne acaba ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acikcasi manunun bukadar ezilecegini tahmin etmezdim barcelona gercekden cok iyi bir futbol sergiledi takim birbirini cok iyi taniyor buda cok belli oliyor herkez birbirine yardim etti heleki xavi harika bir futbol oynadi öyle paslar öyle kontrollu oynadiki tek kelimeyle muhtesemdi messi ise bu macda ronaldoya bakarak kat kat daha iyidi ve kücük boyuylada 2metrelik kaleciye kafa golü atti manuda ise ronaldo beni hayal kiriklina ugratti yoksa cok daha iyi bir mac olurdu sonunda barca hakkedi biraz showu degil golleri düsünse birkac golde olabilirdi barca hakkederek aldi kupayi..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |