![]() |
0-1 olsun fenerin olsun(Türkiyenın olsun ) |
Chelsea'ye yürekten başarılar, onlardan farklı bir galibiyet bekliyorum... |
ilk başta bizene 2 tane gavur takımı işte napıcaz :) ama chlelsea 4-0 alacakmş gibime gelior... |
1-0 olsun bizim olsun. |
yiğidi vur çldür hakkını yeme ne kadarda fenerden gıcık alamda üst tura çıkmasını isterim sonuçta türkiyeyi temsil ediyor chelse karşısındaki takım baskı yaparsa dağılıyor dikkat edin her maçında böle karşıdaki takım pasif kalınca chelse coşuyor fenerin tek şansı var 90 dk baskılı futbol oynamak |
mac gayet hızlı basla chelsea saglı sollu ataklarla golü weya golleri erken bulur:D 2. yarı chelsea adına edunun direkten dönen kafa topu we deivid in ters volesi dısında fener kalesinde tehlike olmaz :D we mac biter :D:D |
ilkyari 1 2. yrı 1 olur benden demesı skor dersenız 3-0 olur drogba lampard essien atar |
Ardadaşlar bende bir beşiktaşlı olarak eziklerin turu geçmesini istemiyorum ama fener üzülerek söylüyorum 3-2 yenilerek turu geçicek |
su şon ********liklerden sonra öfkeme dur diyemiyorum.ama biliyorum ki yarın vatan sevgim ağır basacak son anda. sevilla maçında da erken gollere sevindim, sonra mücadeleyi görünce indirdim yelkenleri türklük ağır bastı. başıma gelecekleri bilsemde gönlüm türkiyenin tur atlamasından yana..skora gelince 3-1 chelsea |
acaip heyecanlıyım yarın için saki beşiktaş maça çıkacakmış gibi :D 21.45 seni bekliyorum gel artık :D |
Türkiye`de Saat: 00:55 . |