|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
11-02-2007, 00:19 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
Satrançta şampiyon Beşiktaş !.. Beşiktaş Satranç Takımı, Türkiye İş Bankası Satranç Ligi 2006-2007 sezonunda 17 turluk maratonun bitimine 1 tur kala şampiyonluğunu ilan etti ve üst üste ikinci kez mutlu sona ulaştı.. Antalya Kemer Limra Oteli'nde, 4 Şubat tarihinde başlayan 2. etap karşılaşmaları, yarın oynanacak 17. tur maçlarıyla sona ererken, Beşiktaş bugün oynadığı karşılaşmada Siirt Gençlik'i 8-2 mağlup ederek ligin bitimine 1 tur kala şampiyonluğa ulaştı. Ligde bugüne kadar oynadığı 16 maçta sadece Türk Hava Yolları'na 7. turda 5,5-4,5'luk skorla mağlup olan Beşiktaş, Siirt Gençlik karşısında aldığı galibiyetle üst üste ikinci şampiyonluğunu kazandı. Beşiktaş, yarın 17. turda Antalya Satranç ve Briç Spor Kulübü ile saat 10.00'da karşı karşıya gelecek ve müsabakalar sonrasında düzenlenecek ödül töreninde kupasına kavuşacak. | ||
|
12-02-2007, 10:05 | #5 | ||
Kıdemli Kartal Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 | Bu başarı Eren'in KARTAL'IN üç yıl önce kurulan satranç takımı, geçen sezonun ardından bu sezon da şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. Antalya'daki 2. etap karşılaşmaları sonunda şampiyon olan Beşiktaş'ta bu başarı eski şube sorumlusu Süleyman Eren'e hediye edildi.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
28-04-2007, 11:35 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | hadi yürüyün ben fenerliyim çocuklar istanbul şampiyonu ve türkiye 2 . si oldum santrançta zekiymişer gelsinlerde teker teker yaniyim bide kendilerini bişe ysansalar beşliktaş fenerbahçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |