|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  | 
|  | #3882 | |||
| .::Huzur::.  Üyelik tarihi: Oct 2009 
				 Tecrübe Puanı: 22        | Alıntı: 

__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet !  | |||
|  |   | 
|  | #3884 | ||
| .::Huzur::.  Üyelik tarihi: Oct 2009 
				 Tecrübe Puanı: 22        | Sanssizliga katlanabiliriz, çünkü disaridan gelir ve tümüyle rastlantisaldir. Oysa yasamda bizi asıl yaralayan, yaptigimiz hatalara hayiflanmaktir... Bugünde duygulara tercüman Wilde'nin bu cümleleri olsun.. 
				__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet !  | ||
|  |   | 
|  | #3886 | ||
| forumun heavy metalcisi  Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44 
				 Tecrübe Puanı: 19    | buzdum..incitildim..su oldum.. 
				__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
|  |   | 
|  | #3887 | ||
|  Üyelik tarihi: Jul 2009 
				 Tecrübe Puanı: 19     | Şuan benm doğum günüm fakat ben mutsuzum annmden uzktaym  
				__________________ Rakı dolu bir küvette boğulmak istiyorum yıkarken imam bile sarhoş olsun .( simsiyaH kaDerimin bembeyaz uMudusUn ,) | ||
|  |   | 
|  | #3889 | ||
| noble eagle  Üyelik tarihi: Feb 2008 
				 Tecrübe Puanı: 30          | Hayat , benimle uğraşmaktan sakın vazgeçme... Seninle oynamayı öğrenmeye daha yeni başladım çünkü. | ||
|  |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |