![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanssizliga katlanabiliriz, çünkü disaridan gelir ve tümüyle rastlantisaldir. Oysa yasamda bizi asıl yaralayan, yaptigimiz hatalara hayiflanmaktir... Bugünde duygulara tercüman Wilde'nin bu cümleleri olsun..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| | |
| | #4 | ||
| forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | buzdum..incitildim..su oldum..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Şuan benm doğum günüm fakat ben mutsuzum annmden uzktaym ![]()
__________________ Rakı dolu bir küvette boğulmak istiyorum yıkarken imam bile sarhoş olsun .( simsiyaH kaDerimin bembeyaz uMudusUn ,) | ||
| | |
| | #7 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayat , benimle uğraşmaktan sakın vazgeçme... Seninle oynamayı öğrenmeye daha yeni başladım çünkü. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | don't worry, be happy!
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Issız şehrin soguk sokaklarında dolaşırken titrer bedenin yüregin,bir zamanlar avuçlarımda ısınan ellerin,şimdi çaresiz ceplerinde..gözlerin arar boş sokaklarda beni,hala aklındayımdır..dönmek istersin, yüzün yoktur..!rüzgar misali çarpar suratına anılar.hatırlarsın seni seviyorum deyişlerimi,canın yanar özlersin beni........istersin yanında ama geri dönüşün yok ki bana...!Bu şehir ve ben unuttuk seni.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |