![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Guest
| | ||
|
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Daha yolun başındasın,hemen pes etme...Güçlü olmalısın ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merak etme hepimizin gidecegi yer aynı beşiktasın yani ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Anne bağışla! Ben beceremedim... Ayak uyduramadım bu hayata Gülen yüzümü bir dilenciye ver Ben de senden dileniyorum Tadı kalmışken ağzımda öptüğüm gamzelerin İzin ver anne, bu gece öleyim... ..... saol
__________________ AğLa Yarali Kalbim Hepsi YaLan ağLa bir avuç KüLDür eLde kaLan Artık Savrulup GitSende Rüzqara ağLa mazidir Şimdi SenIn oLan.... HatIrLa SevqiLi.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Anlamını Yitiremem Daha ilk günden belliydi seveceğim Bakmasaydın öyle güzelce Yaralı yüreklerdir yurdum Ne yapayım? Yaranı açmasaydın o gece... Kendimi gördüm sende... En az Benim kadar düğümdün. Çözemedim.. çözseydim, Bu kadar bağlanmazdım belki de... İmkansıza yeltenir hep yüreğim Kolaya kapalıdır yollarım Gidemem! Ben zor severim... Zor olanı severim... Varsın ulaşmak olmasın Gelemem anlık öpüşlere Gecelik dudaklara değemem... Özlem oldun girdin gönlüme Anlamını bir anda yitiremem....... Çok iyi...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #7 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tşkler. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |