|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  24-09-2007, 21:16 | #11 | ||
| Dişi Kartal   Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39 
				 Tecrübe Puanı: 22   | Anlamını Yitiremem Daha ilk günden belliydi seveceğim Bakmasaydın öyle güzelce Yaralı yüreklerdir yurdum Ne yapayım? Yaranı açmasaydın o gece... Kendimi gördüm sende... En az Benim kadar düğümdün. Çözemedim.. çözseydim, Bu kadar bağlanmazdım belki de... İmkansıza yeltenir hep yüreğim Kolaya kapalıdır yollarım Gidemem! Ben zor severim... Zor olanı severim... Varsın ulaşmak olmasın Gelemem anlık öpüşlere Gecelik dudaklara değemem... Özlem oldun girdin gönlüme Anlamını bir anda yitiremem....... Çok iyi... 
				__________________ geçti istemem gelmeni  yokluğunda buldum seni  bırak vehmimde gölgeni   gelme artık neye yarar... | ||
|   |   | 
|  | 
|  24-09-2007, 21:19 | #12 | ||
| Beş-U-ktaş  Üyelik tarihi: Jul 2006 
				 Tecrübe Puanı: 23   | tşkler. | ||
|   |   | 
|  24-09-2007, 22:44 | #16 | ||
|  Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46 
				 Tecrübe Puanı: 19   | geçenlerde de geçmişti bir konuda bunun bahsi, kendinizi kötü hissediyorsanız metale sarılın  sizi kurtaracak tek yol budur  head-bang'le beraber kafanızın içindekileri tüm düşünceleri alır...  
				__________________ eternity... | ||
|   |   | 
|  24-09-2007, 22:48 | #18 | ||
|  Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 21   | denemeden bilemezsin, sen hiç children of bodom'un are you dead yet şarkısında baştan sona head-bang yaptın mı?..  dene eğer şarkının sonunda hala hayattaysan dertlerin bitmiş demektir...  hasan anlar bu işlerden...  | ||
|   |   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |