![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Keyfini kaçırmak istemiyorum.Ama karamsarlık bence hoş birşey değil.insan elbet üzüntülü sıkıntılı olabilir ama bunu negatif bir biçimde yargılaman bence dogru da değil..Yinede yanılıyor olabilirim.Düşünce seninm fikir senin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | süperr süperr süperr gerçekten özellikle herkesin beğendiği gibi ben de ilkini daha çok beğendimm..yüreğine kalemine sağlık cnmcm ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anne bağışla! Ben beceremedim... Ayak uyduramadım bu hayata Gülen yüzümü bir dilenciye ver Ben de senden dileniyorum Tadı kalmışken ağzımda öptüğüm gamzelerin İzin ver anne, bu gece öleyim... meltem çok fenasın ya ağlatıyodun az kaldı
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |