![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eet öyle işinize gelirse ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aman çokta fifi ![]() bıkere anlatsanız ne akdar rahat oldgunu anlıcaksınız ama bosver o bıze ozel kalsın bolesı daha ıyı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şimdi erkeklikle fifilikle alakası yok erkekler genelde kızlra gore duygusal konularda daha kuvvetlı dururlar o yuzden olsa gerek konusamamamız | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla bak sımdı unutma konusunda bılemıcem ben hersyı unutabılırım ![]() yaa geneleyemıycem ama sahsen erkeklerın bızden duygusal anlamda daha kuvvetlı olduklarını dusunmuyorum sız bıcok konuda daha rahatsınız.yanı biz bı konuyu cok dert ediyoruz aynı sekılde bı erkekte dert etse bizden daha kuvvetlı durabılcegnı sanmam.. ama yanı bu kendımı degerlendırdıgım bı sey herkeste boyle olmayabılrı tabı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tek fark biz sizin kadar dısarı vuramıyoruz okadar ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | erkekler sandık gibi değillerdir aslında doyumsuz bi vampir diyebiliriz bizlere evet seversek severiz ama sevdikten sonra kadın elde tutmayı bilmeli bence ama hayatta hiçbişeyin ortası yokki belkide bu yüzden bu kadar şiddet var malesef ama erkekler herşeye rağmen iyidir
__________________ Ya Bana Sevgini ver Ya da Bana Sevilmeyi öğret | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | HERŞEY Bİ BAKIŞLA BAŞLAR GERÇEKLERİ YAŞADAIKÇA GÖZÜNDEN AKAR YAŞLAR SANADA DEĞİL VEFASIZ SEVGİLİYE BU HAYKIŞLAR HADİ UZNDI ELLERİM SANA SEN SADECE ELLERİMİ TUT BEN YOLU BİLİYORUM
__________________ Ya Bana Sevgini ver Ya da Bana Sevilmeyi öğret | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |