![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | minibüs ile giderken arabaya bir kız bindi ama binmeden önce sürekli bakıyordu sonra binerken de bakıştık çok güzeldi sonra inerken biz kapının yanında duruyorduk elimde inenlerin tutunduğu yerde idi oda oraya tutundu elimi keşke çekmeseydim ele ele tutuşacaktık çok güzeldi .tekrar geri gelse o gün .2. çarşıda yüyürken kapalı bir kız gördüm sonra o da baktı olmaz böyle birşey ya yolda tümsek olsa düşücem o karşı kaldırımdaydı öyle ce kaldırımı bitirdik birşey olmadı salak kafam tekrar gelse o gün
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel çok güldürdün benii allahta senin yüzünü güldürsünn | |||
| | |
| | #5 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | elinin sıcaklığı kaldı sadece.... yolcu bile edemedim seni....sadece adın ve istanbul hakkında bildiğim..... vee.......ahh ahhhhh... ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yemeğe gitmiştim dayımla orada çok yakışıklı biri vardı üzeirnde yeşil boğazlı bir kazak vardı ve gözleride kazağı ile aynı renkteydi o kadar güzel gözleri hayatımda bir daha görebileceğimi düşünmüyorummm
__________________ tek aşk BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Defalarca konusmama ragmen yüzünü bir kere gördüm ve hala aklımda ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adanadan ankaraya giderken otobüsün hostesine aşık oldum resmen çok datluydu yaw nerde şimdi acaba ah keşke duysaaaa =) ankaradan adanaya döncektik Allahım nolur yine o olsun die duva ettim ama malesefki o değildi kazmanın biriydi![]() ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Sapanca Gölünün kenarındaki salıncak..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |