![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Aslinta tamda simdi boyle bir sey olmasi lazim malum iki takim taraftarinin birbirine bakis acisini herkes biliyor bu macta herkese kapida ay yildizli t-shirt ve bayrak dagitsin federasyon ve herkes gorsunku Turk halkinin nasil bir anda birlik olacagini gorsun Hadi Besiktas taraftari Bir ilk Daha Gerceklestirmeye | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
İZLERİM TABİ AMA YANLARINDA DİİİL ÜSTLERİNDE ADAMMI KALMADI EZİKLERLE MAÇ İZLİCEZ BE
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
yapma yaa biz orda gösterilecek en buyuk dayanışmayı gösteeceğiz ve eğer istanbul valisi evet dersede biletler herkese açık olacak yanı bilet sorunu olmayacak ve kabul olur da biz stada girersek çok güzel valla ben o gunu bekliyorum ne yalan soyliyim.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | EĞER TEPKİ İÇİN OLCAKSA GERÇEKTEN İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ BİEY
__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede süper olur bütün dunyada bizim bütünlügümüzü görür bende giderim hatta böyle birşey olursa | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | neden OLmasın ki asLında Türk miLLeti FutBoL oLsun BasketBoL oLsun vs. bunları DosT qibi İzLeyeceqine KavqayLa DövüşLe İzLiOrLar Sadece BöyLe qünLerde öneM veriLior Aslında herZamn göze ALınacak bi konu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |