![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ben yalnıs mı dusunuyorum acaba beyler millete tepki verecez diye 3 puandan olacaz bakın sezon sonunda bu puanları aramayalım zaten durum ortada tamam bı tepki verılmeli ama bance bu boyle olmamalı...... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | burda sorun şampionlugu kaybetmek deil kii..Bu ligde illaki bi şampion çıkıcak sonucta bu biz olmuşuzz ( bu hakem ve federasyonla olamıycagmız kesin yaa) ya da bi baskası olmuş onemli deill..Ortada bir yanlış war ve bu yanlışı düzeltmek ugruna gerekirse puan kaybetmeye hazırız şeklinde mesaj verio bugunlerde yonetimm..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar hakem fenerin tarafını tutup golümüzü vermediği için tepkili olmamız gerek saten o yüzden beşiktaş paf takımla çıkıyo bizde tapki gösterip maça gitmemeliyiz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ben de aynen katılıyorum...
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
| | #7 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | giden en fazla bir senemiz olsun.zaten zamanında defalarca harcanmadı nice senelerimiz ?? şerefli 2.lik v.s.. diye!! ya yönetim birşey yapsın yada bize bıraksınlar biz yapalım gerekenleri.yeter artık. pafla çıkmalarını destekliyorum.dövmeklede adam olmazki bazı futbol itleri.alınan bu ortak karara herkez uymalı.daha sonra nice protestolar gelicek elbet | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |