![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | - Her şeyin yok olduğunu düşündüğün anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Yeni Bir Aşk, Yeni Bir İş, Yine Gülecek Bir Neden Lazım!!!!!! 2008 senden bunları bekliyorum bende bunları kullanuorum ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | "Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... " bide you'll never walk alone
__________________ "Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... " | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | SeNİ YazDıM HayATıMa GönLümÜn HeR SayFasıNa İnAN SenDeN bAşkAsıNa BaKaMaM MAVİ GÖZLÜM suan bu | ||
| | |
| | #7 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | çıkmaz ki bu can sabaha girerim türlü günaha GİTME. önce ne,sonrası nedir dur susma ardını getir bir feryat ki elde değil GİTME..... | ||
| | |
| | #8 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şizofrenik wak'a benimkisi
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | UNUTMAKI ASKIM HER ACININ SONUNDA MUTLULUK VARDIR HERBIZ AYRI KALIP ACI CEKSEK ENI SONUNDA EL EL MUTLULUGA KOSUCAZ (UKRANYADA OLDUGUM ICIN NISANLIMDAN AYRI KALDIGIM ICIN YAZMISIM YANLIS ANLASILMASINNN)
__________________ Avni Akeri 500 KişiyLe Biz Basmadık mı Ali samiyen'i tıka basa doldurmadık mı Söyle kanarya sana kadıköyde koymadık mı Söyle galatasaray boyLe taraftarın var mı.. ] | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |