![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #31 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sakinn ortam gerilmesin beyler.eziklerle ezik olmaya gerek yoq.ezik ler işte bizi sewmiyorz bizde her maç sövüyorz bu eziklere.desdeklesen ne olur desdeklemesen ne olur.bu eziklerin alıcagı puanla ülke puanı yükselicekse yükselmesin dha iyi. | ||
| | |
| |
| | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | sen laf döndürme bana İnteri tutuosun gavursun de bana
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bn söyliyim italyana karşı oynayan fenerli ise sonuna kadar türk olsun ![]() şimdi yarn yener bunlar diyelim giderim okula birsürü galibiyet görmemiş ezik etrafımı sarar ne oldu ama ne olduu interi yendik olum biz siz ne yaptınz liverpool dan 8tane yediniz salaklar diye etrafımı sarar o zmn türk mürk demem dalarm ![]() | ||
| | |
| | #38 | |||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
| | |
| | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
| | |
| | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kapıdan girerken başlıyo önce bekçi yusuf abi snra dönerçi yawuz abi ile kantinçi ahmet abi dalga geçiyo sınıfa girince 22 kişi aynı anda dalga geçmeye başlıyo bn küfür edene kadar dewam ediyolar snra hocalar başlıyo dalga geçmeye tenefüslerde derslerde hee bide tele gelen aramalar ve msj lar war onlar ap ayrı ztn ![]() ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |