![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Guest
| yav anladımda,neyse siz şu şiire bakın ya Anne bağışla! Ben beceremedim... Ayak uyduramadım bu hayata Gülen yüzümü bir dilenciye ver Ben de senden dileniyorum Tadı kalmışken ağzımda öptüğüm gamzelerin İzin ver anne, bu gece öleyim... intihar edesim yoksa ederim ben bu dizelerin üstüne | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Zamanında çizmiştim resmini cama, Ama şimdi ismin dilimden, Resmin pencereden siliniyor..... teşekelr canım hepsi ayrı bi hoş ama burası tam benlik yaa
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel ama en baştaki daha güzell
__________________ BeşiktAŞK sevgisi işlemiş kalbime, Üç beş maç kaybetmişiz çok da umurumda; Göğsümüzü gere gere, Haykıralım dünyaya beşiktAŞK diye ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | geri sayim sen dogdugunda basladi eger, ( 9 ) canli bile olsan en fazla, ( 8 ) kez kacabilirdin olumden Bilki, ( 7 ) diyara sultan dahi olsan yerin, ( 6 ) mekan olacak sana En fazla, ( 5 ) metre kumas goturebilirsin, ( 4 ) acsanda gozlerini Kapatacaksin, ( 3 ) gunluk bu fani dunyada Azraille, ( 2 ) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiginde, ( 1 ) gun oleceksin.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |