![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abi hileli olmasa sormazlar ztn ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ee bu çok basit sadece 1 dk çözdüm ben ama sonunda kırmızı noktaya dokunmak gerekiyor kutulardan taşmadanda çözdüm normal hile falan yok
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | şimdi kırmızı noktanın sağından cıkıyorsunuz kırmızıya dokumadan ama ilk sağ kutudan sonra sağ en üste gidiyorsunuz bir sol yapı en aşşağı sol yapı o değdiğiniz kutunun bir üstündekine kdar gidiyorsunuz sonra bi sol yayıp en üst yapıyorsunuz sonra tamamen sola gidiyorsunuz 1 kare aşşağı inip sağ sonra bir kare aşşağı sol sonra tekrar bir kare aşşağı sağ sonra tekrar bir kare aşşağı sol yapıyorsunuz en son kırmızının üstünden geçip sol alt köşedeki kareye varıyorsunuz ee bu kadar ayrıca soruda kırmızıyı kullanmayın demiyorki ?
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |