|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
17-01-2008, 23:14 | #11 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | hayırdır ya bundan 7 sene önce galiba bu fakirler zenginlerdi yada yada siz 6 sene oncenin fakirleini bilmiyosunuz araştırmmışsınız siyaset yasak denilid 2 düşüncenin sadece bir düşünce tarafı bakıyorum cevap vermiş ama bu cevap verenlerin yerinde ben olsaydım kesin kitlenmişti. konu haa diyeceksiniz ki konu siyasi değil konu türkiyenın gerçekleri ozaman siyası taraf düşüncesiyle neden ecvap veriyosunuız neyse umarım bu konuyla yeni bi tartışma çıkmaz ki amacım tartışma değil sadece bundan fazla değil 7 yıl onceye gidin İsmini anmadığınız AK parti den onceki doneme, saatlerce bekyen ve kilometrelerece uzayan sayısal loto kuyruğuna zamanın yarışması olan kim 500 milyar ister yarışmasına bakın sonra bugunu konuşun ama lütfen gerçekleri konuşun her ülkede fakir ve zengin vardır ama bu iktidar fakire 250 ytlyle ev sahibi yapıyorlar bu iktidar alivisi kürdü açığı kapalısı ayrım yapmadan herkese eşit davranıyor ve gene eskiye gidin sen başortulusun sen imam hatiplisin sen fakirsin diye yapılan ayrımları çift standartları gorun ve sonra konuşun saygılarımla...... | ||
|
17-01-2008, 23:35 | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | ama hortumlanan banka yok ama artık sabah 6da ssk hastahanelerinin onunde sıra yok artık her yerde metro inşaatı war artık tup geçit insaatı var herkesiz arabası var ewi var ama herkes fakır ben bu işi anlamış değilim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
17-01-2008, 23:42 | #14 | |||
Tecrübe Puanı: 21 | Alıntı:
Konu tekaşkımbjk_03 tarafından (17-01-2008 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.. | |||
17-01-2008, 23:56 | #15 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 20 | Şimdi ; *öyle bi ülke düşünün ki Bütün medya grupları iktidara yakın kişiilere peşkeş çekilmiş olsun yahut o medya grupları ile ticari ilişkiler içerisinde olsun.Hükümeti eleştirmek isteyen kim varsa şu ya da bu gerekçelerle susturulsun işinden atılsın vs vs *Ewet ülke olarak hepimizin altında arabası , kredi ile alınmış evi var.. Altını çizmekte fayda var KREDİ ile Ülkemizin içerisinde söz konusu ferahlıkta bir yerlerden alınmış krediler sayesinde !!!Yani Ülke olarak ipotekliyiz Tıpkı bizim evimizi arabamızı ipotekle aldıgımız gibi ... *Ewet ssk önünde kuyruk yok çünkü telefonlarda sıra alıoruz artık. Arasana ssk hastaneleri .. Bir operatör çıkıyor karşına sen daha cümleni bitirmeden sana diyorki randevu doldu yarın tekrar arayın.. ewet kuyruk hastanelerden çekildi çünkü evlerimizde telefonlarımızın başında kuyruga giriyoruz * tefe tüfe endeksini yahut enflasyonun düştügünü söyleyen hükümet yetkililerine soruyorsun neye göre düştügünü söylüyorsunuz .. Adam cevap veriyor işte şunu şunu şunu baz aldık ... İyi de kardeşim bir önceki enflasyon ölçümünde baz aldıgınız ürünler niye yok bu sepetin içinde cvp yok ..( çünkü o ürünler bu yıl ciddi zamlar yediler) Yaşım itibari ile ben böyle bir dönem daha hatırlıyorum .. Özal Dönemiydi ABD destekli borçlanma politikası ile yönetildik.Birden bire Türeyen Zenginler , Akrabaya eşe dosta çekilen peşkeş makamlar.. TV de icraatın içinden programı ile ülke halkının agzına bir parmak bal çalınıyordu halkta o bir parmak bala kanıyordu... Sonra ögrendikki O dönem o kadar borçlanmışısız ki benim torunumun torunu anca ödeyebilecek o borcu ..Zaten ne olduysa ondan sonra oldu .Ülkemiz yozlaşmaya gösteriş düşkünü olmaya ve köşe dönmenin yollarına o zamanlar alıştı bir daha da iflah olamadık şimdi manzara tıpkı özal dönemi gibi bugun bu iktidarı savunanlar iktidar degiştiginde anlayacaklar başlarına örülen çorabın rengini !!! daha yazılacak çok şey varda ..
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu Konu Ayche tarafından (18-01-2008 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |