![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Babam:Fenerli Küçük Oğlan Kardeşim:Fenerli Küçük Kız Kardeşim:Galatasaray lı Annem:Fenerli VEYSEL YAVAŞ : BEŞİKTAŞLI ![]() EEE SİZDE DE VARDIR MUTLAKA BAŞKA TAKIMLI
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | annem : fenerli babam =beşiktaşlı(koyu) Kız kardesim =beşiktaşlı VE tabiki en fanatigi ben UuRCaN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Ablacım senin durum yaş bir ömür çekilmez bi fenerli ile. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ailede tek fuboldan anlayan benim.tuttuğum takımdan belli.aslında sülalede de bu konudan anlayan tek benim.fener ağırlıklı bir sülalede beşiktaşımın tek savunucusuyum.sülaleyi ben kurtarıyorm ben olmasam kalitesi çoookkkk düşük bi sülalem olacaktı.benim sayemde insan içine çıkacak halleri var
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babam Eskişehirsporlu Annem Takım tutmaz ![]() Kız kardeşim Beşiktaşlı Tabiki bende Beşiktaşlıyım Eşim galatasaraylı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |