![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
ama siz yeni gorduyseniz demekki erkekleri tanıyamamışsınız istedikleriniz buysa eğer demekki elinizde var ama ne istediğinizi bilmiyorsunuz ya ayle ablam sen yapma bari ya bak yine sustramaıycaksınız beni açıcam kadın konularını beni tekrar RusManiA yapmayın yauffff ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ama biz bunu arıoruz işte... kapı kapı dolaşmamız ondandır belkide ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
kapı kapı haa aslında sizde haklısınız anlattığın yazıdaki erkek tiplleri yani ben oluyorum ![]() ![]() yani davul bile dengi dengine dimi ama ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
pardon???? bi sataşma seziorum sanki ![]() ya arkadaşım biz istediğimiz gibi bi insan arıoruz bu sizin için kapı kapı dolaşmaksa evet öle yapıoruz.ama sizde kabul edin aynısınız,bizden farkınız yok!!! neden kabul etmosunuzki????????? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bir kere bizim aradıgımız erkek tipi Yukarda can Dündarın anlattıgı gibi mükemmell .Haa kendilerini mükemmel zanneden bi kaç kişi tanıyoruz ama ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
saol arkadaşım sen bizi anlıosun ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında hepsi anlıyoda anlamamazlıga geliyolar saol eylem paylaşım için
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |