![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bnm öle öslediim biri fardı bi zmnlar ozmn gelsedi ona seni shoq ösledim nie daa önce gelmedin beni hiç mi sefmedin de gittin ![]() ![]()
__________________ karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar güneş yanlız da olsa etrafa ışık saçar... üzülme doğruların kaderidir yanlızlık kargalar sürü ile KARTALLAR yanlız uçar... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | geri dön derim ama ölüm söz dinlemiyo ki | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ben içimden gelen herşeyi söledim zaten yüzünede sölemek isterdim ama kimbilir belki bigün sölerim
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
belkide ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yoksun diye günleri sayar oldum Takvim yaprakları bana düşman Ben yine pişman aynı durumdan Bıkmadım her gün dolabına bakarak yalvardım Bir kez duysun beni bu sefer dedim anlattım Kalktım yaradana hıçkırdım imkansızlıklara el açtım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | içimde birden varoldun ama iyiki hayatımda varsın hep yanımda olmanı istiyorum ama şimdilik bu biraz zor ama birgün gelecek hiç ayrılmayacağız bunu unutma
__________________ [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o seni birakip gittiyse beni biraktigi gibi ![]()
__________________ -----... Enbuyuk BeSiKtAs ...----- Bizimkisi bir ask hikayesi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | benim şuan çok özlediğim çok özel bir insan var zaten ve onu gördüğümde birşey söyleyebileceğimi sanmıyorum. Sadece sarılacağım sımsıkı hiç ayrılmayacak gibi o an saat duracak sadece biz kalacağız dünyada ve ben onun kulağına sesizce fısıldayacağım onu ne çok sevdiğimi ve çok özlediğimi... Gerisi doğaçlama olacak şimdiden plan yapmak zor ![]()
__________________ tek aşk BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |