![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #6 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | umut denilen soyut cümleyi bende bundan öğrendim.Her saatim hergünüme her dakikama her an bir umut beklemekteyim..Belki umut banada unutmamayı öğretti adımı bile umut koydum.Bazen diyorum nerden umut ettim nerden vuruldum..Umudumu kalkan yaptım yüreğime..Ben yüreğimi herşeyimi verebilecek umudumun sahibini buldum ama azğım fikrim varmıyor.=) Umutsuz aşkı yaşarım yüreğimde Güneş ile dağ dağla uçurum arası Umut denen sonsuzluk karşısında bir çocuk Düşe kalkar umutsuzluğa boyun eğmiş gönlüm Bu umutsuzluk böye mi olur Belki biraz canım yanacak Hey umutsuzluk hey umutsuzluk Sardın karartın sevda çekecek bu yüreğimi Ne umutlarım vardı umutsuzluğa kör bakmışım Bir umuta eş olmuş bu umutu bekleyen yüreğim Sevgim umut olurken umutum mezar olmuş umuta Acıların dertlerin umutların kolyesi olmuşum Kayboldum umutların hayal ve gerçeklerinden Umutsuzluktan nasibini almış umutsuzluğa boyun eğmiş bu yüreğim Yazıyorum ya; Kala kaldım umut ile umutsuzluğun arasında Senmisin umut yoksa hayalmi Lan umut sen benin için artık umutsuzluk katilisin... başlığını bulamadım sizkoyun.. Sağol yoldaş bende sevecek birisini buldum içimeattım orda filizlenecek | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |