![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | süper bi gün geçireceğiz biz.enazından öyle ümit ediyorum ![]() ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | sevgilim olsada olmasada itibar etmediğim bi gündür kendileri ![]() kutlu olsun diyelim gelenek devam etsin ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | bütün yalnızlar patır patır dökülüo ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Sevgilisi olanın olmayanın, Olup da yok gibi olanın, Yok da var gibi olanın, Olmayıp çok isteyenin, Oluyor da ne oluyor diyenin, Olduğu için çok mutlu olanın, Olmadığı için çok mutlu olanın, Onsuz olamayanın, Onunla hiç olamayanın, Her şeye rağmen yüreğinde her Daim aşka Yer olanın. Kısacası herkesin Sevgililer Günü Kutlu Olsun. Sevgi hep sizinle olsun,yüreğinizde aşka hep yer olsun. Yüzünüzden Gülücükler Kalbinizden Kelebekler Eksik Olmasın.
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de...şahsen bnm sefgilim olsaydı böle bi konu açmasdım... ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Yazık yaa kıyamam ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |