![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
istiosan gelip bağırim siz kardeşsiniz die ![]()
__________________ Besiktas JK . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Tamam Yazal Haberimiz olsun ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | Yine allı güllüyüz, yine ayıcıklı, kalpli ve çikolatalı... Yine aşk doluyuz bu yıl... Egolarımız bir santim daha uzun, şüphelerimiz bir kilo daha fazla, savaş tekniklerimiz biraz daha profesyonel. Beni katmayın planlarınıza. Beni katmayın yalan dolan, hesap kitap yüzyılınıza. Ben zihnimdeki eski zamanlarla Markizde olacağım (eski aşklar diyarında) Elimde bir kadeh kırmızı şarapla ve kirli sarı pencereden dışarı bakıp şunları düşüneceğim önümden geçen her çift âşıkla; Romeo ve Juliette geldiyseniz üç kere kafama vurun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vayyyyyyybea.....çok muhteşem bişi....bu jasmin ablacım.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heytt be ablalalarıma bak döktürmüşler valla ayche and jasmin ![]() onur yine götürdün işi geyiğe ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | kutLu oLsun ne diyeLim Laf oLsun toRba doLsun ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |