![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Maçın bide rövanşı var ozaman herhalde hiç göremiyecekler galiba ne oyuncuyu nede topu hehuhehe | ||
| | |
| |
| | #13 | ||
| karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Roberto Carlos sanırım şaşırdı... Karşıdan gelenleri mi tutsun, arkadaşlarının golünü mü tutsun.. bu ve Bir dakika... Bir dakika... Araya gireceğim... Gol istiyoruz Fenerbahçe'den... Ama lütfen karşı ki kaleye olsun...bu ![]() bende buna çok güldüm | ||
| | |
| | #14 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hiç birisi degilde ![]() bni bgn ne kopardı biliyomsnz gülmekten fotomaçın manşeti muhteşem koro 12. adam 90dk susmadan takımını desdekledi kadıkköyde muhteşem bir atmosfer wardı ![]() ![]() bide fenerliler sewillalılarn ayagından topu almakta zorlanıypo ![]() | ||
| | |
| | #15 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten spiker beni öldürdü yaww.....liverpoolu inönüye gömdümüz günki spiker olcaktıkı üffffffff........ne anlatmıştı adam be....ama kahretsin eziklerin maçını anlatsa anlatsa ne kadar coşkulu anlatabilir ki.... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilker yasinide geçtiler mübarek | ||
| | |
| | #17 | ||
| gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok salaklardı ya hep saçmaladılar adamlara faul yapıyolar bide yerden kalkmıyo bunlar diyolar bence sevilla ewinde şow yapar bizim rekor egale olur 9;0
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
| | |
| | #18 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ilker yasin diyo ki pes artık bu kadarda olmaz budamı faul degil diyo snra pozisyonu gösteriyo spiker diyo ki işte ilker yasinin pes artık dedigi pozisyon hocam galiba bişey yoq burada dokunmamış ![]() ![]() ilker yasin: olur mu ya bal gibi faul asdasdS![]() : | ||
| | |
| | #19 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | febe 2. maçında 3 farkla yenileccekk | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |