![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
bırak ta bizim bi farkımız olsun olabilir onlar yapabilir ama inan bana herkez öyle düşünmüyordu !!! bizi biz yapan bu olmalı tama saygımız bu 100 yıllık ebedi dostlugu yaratanlara ama kurunun yanında yaşı da yakmayalım onlar dalga sına baksın ama biz BAKMAYALIM !!! saygı büyüğündür ... büyük olalım !!!
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
saygi sevgi Sebaylan beraber gitti bitti!! onun icin CHELSEA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
sende onların seviyelerine inme bari benim anlatmak istediiğimde bu | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | parçala chealsea'yi fenerbahçe dağıtfarka boğ ingilizleri (hemen kızmayın bugün fenerli arkadaşların yanında bunu söyledim artık hiçbiri tura inanmıyor kimi tuttuysam kaybetti. sevilla dedik rövanş maçından önce ispanyadan orjinal forma atkı getirtip maçı kalamış tesadüfte seyrettik salaklar elendi fenerlilerin makarası olduk chelsea dedik forma aldık yine fenerlilerin arasına caddebostana gittik yine aleme makara olduk bu sefer fenerbahçe alsın diyorum.arkadaşımın küçük yeğeni gsli, leverkusen maçında rahatsız olduğu için hastenedydi ben de yanına gittim moral olsun diye gsyi destekledim adamlar 5 yedi bu seferde fbyi destekliyorum maçta 5 gol bekliyorum) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Chelsea koy koy koy Fenerin EDİT koy ![]() ![]() biz türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz onlar fernerbahce cumhuriyetinde neyi tartışıyoruz ki chelsililier bile kendi bayrağının dalgalandğı yerde kendi v,cumhuriyetini kurdularmı sorarım size onlar bile eziklerden daha şerefli en azıdnan bayraklarına saygıları var onların bizim atkımızı yakarken albayrağıda yaktığını unutmayalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bravo bu çok güzel olur hehuhe ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |