![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #48 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O nasıl poz öyle ayol...Güzeller güzeli... Tabii ki alltaki bez karizmayı biraz zedelemiş ama olsun,o kadar kusur olur. Ya benim oğlum da yakışıklı be... Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş derler ya...Ben de çocuğumun bir iki resmini ekleyim bari... ![]() Anaokulunda 23 Nisan gösterisi...Resim çekilirken ayakkabılarını değiştirmeyi unutmuşum ya ![]() ![]() 1.Sınıf okuma bayramı (Mahzun-i Şerif'in türküsüyle playback yapıyor) ![]() Basketbol antrenmanında ![]() 2.sınıfa geçtiğinde çekilmişti.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | çok şeker yhaa anlaşılan biraz da yaramaz allah uzun mutlu ömür versin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/serbest-kursu/60817-yok-boyle-bir-yakisikli/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-05-2008 14:06 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |