![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla kim ne derse desin onu bunu bilmem çarşının içinde değilim ama en azından beşiktaşa değer veriyor beşiktaş'ın bir parçası daha ne olsun yaa SEVİYORUM ÇARŞI'YI ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
| | |
| | #2 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bılıp bılmeden konusmayın carsı satın alacak para pıaysa surulmedıııı ..carsı her bjk lılın yagmurun altında ıslammayı dusundugu anda altına gırebılecek bır semsıyedırrr ...
__________________ T3QİN | ||
| | |
| | #3 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beşiktaş çarşının içnide iç hesaplaşma oldugu içni dışarı öyle yansıyor liderler arasında çıkan birkaç tartışma fakat bu tartışmayı biz buyutp meydana çıakrmıyozki diğerleri çıkarsın... BEşiktaş çarşı satılı kdiyen arkadaşlar ne çobuk unuttu şu beşiktaşın hakkının savunmak saha kapatma cezasını kaldırmak içni federasyona yuruyüşlerini.. Ne çobuk unututlar inönüdeki o ahenki.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ÇARŞI asla satın alınamaz ÇARŞI ya karşı alacak varsa oda niye ÇARŞI dır okuduğum kadarıyla bu konu son maçta yaşananlardan çıkmış son maçta yaşananlar bence daha yapılanlar gibi bir talihsizlikti sadece ÇARŞI değil tüm türübünü sezenun ikinci yarısında beğenmedim ben tamam yönetimi bende istemiyorum ama yönetim istifa diyerek bu yönetimin gideceğine inanıyormusunuz hatırlatırım bu yönetim 2. kez şeçilmiştir ilk geldik lerinde çokmu iyidilerde 2. kez şeçildiler artık bunu anlayalım lütfen şuanda beşiktaş camiasında bu adamlara rakip olacak kimse yok onlar da bunu bildiği için seçimle giderim diyor bir kez daha söylüyorum ÇARŞI asla satılmaz satın alınamaz
__________________ bazen sevinç paso keder BEŞİKTAŞLI olmak yeter ÇARŞI ÇARŞI ÇARŞI ÇARŞI | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya satılmak derken cidden ağır ama ben bjk-fb maçından sonra utandım bir avuç ..... fenerli stattaki sesi bastırdı bu olmadı işte bu benim kanıma çok dokundu şahse (2-1 inönüdeki maç)
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |