![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ünlülerde saçmalamış; Salak olabilirim ama aptal asla.... ASENA Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH Allahı size emanet ediyorum.... TANSU ÇİLLER Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ 23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...Q KIZI REYHAN Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatımızın önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN Cumhuriyet 1927 yılında ilan edildi ......Tuğba ÖZAY Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELİFNAĞME | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İşte benim takımım; 1 - hayrettin demirbaş : kumbara lakaplı galatasaray kalecisi.. ismi 5 ile özdeşleşmiştir. 2- ibrahim üzülmez : beşiktaş sol bek oyuncusu.. kafasını kaldırmadan orta yapma becerisine sahip enden futbolculardan. 3- ümit özat : sparta prag ı sparta'da yenmek istiyoruz diyen şehla futbolcu... sol kanattan sağ ayakla yaptığı ortalarla hafızalara kazınmıştır...bir hazırlık maçından sonra " 3 puan aldık mutluyuz" bile demiştir... 4- fatih akyel : galatasaray' dan fenerbahçe' gittikten sonra "herkes hata yapabilir, geçmişte benim de hatalarım oldu; ama bunları artık unutmak gerek..." diyebilecek kadar profesyonel bir futbolcudur.. 5- tolunay kafkas : kendi takımındaki bir futbolcuya sinirlenip kafa atarak kırmızı kart gören yegane futbolcudur.. 6- ertuğrul sağlam : toshack yüzünden adaptasyon sorunu olan futbolcudur.. santrafor kimliğini bir kenara bırakıp stoper kimliğine bürünmüştür... kafası karışmıştır.. 7- ali eren : çirkin olduğu kadar agresif bir futbolcudur.. tekmeye kafa sokan, özverili futbolcu olmak isterken, çok kafa topuna çıktığı için kafaya tekme sokmaya çalışmıştır yıllarca.. çoğu zaman da başarılı olmuştur bu konuda... 8- hami mandıralı : penaltı atacağı zaman orta sahaya kadar açılan , toplara pis burun vuran ve kaçırdıktan sonra da "canım sağolsun" diyecek kadar kendisiyle barışık bir futbolcudur... 9- celil sağır : samsunsporlu atom karınca.. topun dibine giremediği için olduğu yerde önce topu kaldırır, sonra diker.. buna da orta denemez tabiki... maç sonrası verdiği röportajlarla gönüllerde taht kurmuştur... 6-3 yenildikleri maçtan sonra; "çok şanssız yenildik, gördünüz işte rakip altı defa geldi altısı da gol oldu" diyerek 8 defa gelse 8 gol mu yiyecektiniz o zaman dedirten insandır... resmi sitesindeki özeçmişinde geçen " futbol kariyerimde şu ana kadar 32'ye yakın gol attım." cümlesindeki 32'ye yakın gol atmak ifadesi bu durumu açık seçik ortaya koymaktadır... 10- hagi : bilakis taparım... 10 numara gördüğüm zama aklıma sadece hagi gelir.. bunu hak ediyor ama... 11 - HAKAN ŞÜKÜR : torinolu duygusal corvette... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/serbest-kursu/56729-sacmalamalar/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 03:46 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |