![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | görmek lazım...yakında sular altında kalacak... | ||
| | |
| |
| | #12 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu çok hoşuma gitti ya... ![]() Meltem sayende gidemesek de içimiz açıldı be...Venedik'e gitmek kim biz kim ya...Sakarya'nın dışına çıkamıyorum ki...Oraya gidebilmek için ne kadar gerekli onu da yaz bakalım...Kaç senede biriktirebiliriz öğrenelim ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayalim benim venedik sevdigimle yasamak istedigim bir sehir
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #14 | ||
| Guest
| valla abla fiyatlar değişiyo turla gideceksen 300 avroya bile var ama otellerin kalitesi tartışılır genelde 5 gün 6 günlük turlar.ama birde ancak 1-2 şehir üzerinde yoğunlaşıyor bu turlar.tavsiye etmem ama gitmişken hepsini görücen floransa venedik roma napoli lazio...ama eğerki sende benim gibi heyecan olsun istersen mülteci olarakta gitmeyi isteyebilirsin.benim hayat felsefem bu idealim amacım herşeyim birgün italyaya gitmek ama normal yollardan değil mülteci olarak olacak illa ![]() | ||
|
| | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ama meltem bu kadar ama kullanılırmı ama gidiceksen git venedigine ama ![]() ![]() ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne çabuk fiyat araştırması yaptın Benden güzel mülteci olur valla...İtalyanlardan da farkım yok ,benziyoruz yani ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TOplu ca gidelim venedige bnm hayalim zaten
| | |
| | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |