![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her şeyin başı eğitim
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
güzel bağladın tebrikler ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sayın metin moderatörüm yazıklarım benim düşüncem degil.gitmiş bi kelimeyi cımbızla çekmiş bana yüklenmişsin bunlar sadece benim çevremde gördüklerim.Düşünceme gelince sadece bayanlar degil hiç bir canlıya şiddet uygulamamıza hakkımız olduğunu düşünmüyorum.şiddet düşünce yoluyla fikirleri kabul ettirememenin fiziğe dönüştüğü bir yoldur.Allah (c.c) bize öyle büyük bir nimet vermişki (beyin) ondan yararlanırsak hiç bir sorunun kalmayacagını düşünüyorum.
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İyi forumlar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Kadınlara şiddetin azalması gerekmez, kadınlara şiddet uygulanmaması gerekir exp... Kadınlar bilinçleniyor, eğitim imkanları sağlanıyor ve ekonomik özgürlüklerini ellerine alıyorlar. bu sorunun önümüzdeki yıllarda kökten çözüleceğini düşünüyorum.. erkeklerimizin de artık bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum. onlarında birer annesi ve belki kız kardeşleri var ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İnş ilerde kadına siddet diye bir sey kalmıycak
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
katılıyorum kalkması lazım tamamen ![]() bu arada tamamen ortadan kalkabileceğini düşünmüyorum...aile içi şiddette terörizm gibidir..azaltabilirsiniz ama sıfırlanmaz..çünkü tek tek bireylerin beyinlerini kontrol altına almanız imkansız...dünya var oldukça olacak... kadınların burdaki mağduriyeti Allah vergisi bir farktan kaynaklanıyor..gücü yetse kadınlarda döverdi heralde ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |