![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baktık üniversitenin bitecğei yok ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zaten herkes matragına giriyo hele bı ortalamayı yukseltın....hakkımıza giriosunuz valla..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dalgamı gecıosun sen ya 335 az mı ??? ayrıca ikinci bölümden mi bahsediosun?
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
evet ![]() BEn össye SAdece Matemati kyaparka GEldim Kendi Bölümümde Gördüğüm Zaten Matematik iki Fizik 2 Edebiyat İki Bilgim Çok Şiir ;Yazıalrı Takip EDerim ![]() ![]() SAyısal Bir Puanım Zatyen Şuan 350 yi geçer :d ve ben rahat girecem sınava ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
neyse ben gidiyorum daha fazla kalırsam ruh saglıgımı bozucaksın benim....
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bilmiyordum. TDK'nın sözlüğüne bakıldığında, "merhaba" nın arapça menşeli olduğunu yazıyor. Benim köken bilim sözlüğünde; merhaba, arapça, merhabâ (genişleyin, yayılıp oturun) dan merhaba... Anlam genişlemesiyle, günaydın, hoşgeldiniz... Genelde biz "merhaba" yı selamlama sözü olarak kullanıyoruz. Üstte arkadaşım, “benden size zarar gelmez” anlamında olduğunu söylemiş. Bence bu sözcükten bu anlam çıkar. Sanırım bu yöntem tümdengelim oluyor. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Her Kelime Turkçeye Dönerken Nerden Baksanız En AZ Üç Anlamı Oluyor ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iki yıllık tercıh edıcem sende oraları yaz ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |