![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neyi Erken Yasadiysam , Ona Hep Gec Kaliyorum...
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendinizi mi aşırı akıllı sanıyosunuz, yoksa beni alemin enayisi mi sanıyosunuz..?!! şunu bilin ki suskunluğum kalbinizi kırmak istemememdendir..bırakın herşey gibi öfkemi de kendi içimde yaşayayım..konuşturmaya çalışmayın..konuşursam kalbinizi kırıcam çünkü..sizin için değil, kendim sonradan 'keşke' dememek için kırmak istemiyorum kalbinizi..ama size teşekkür etmeden geçemicem..sayenizde çok sabırlı bir insan olduğumu farkettim..teşekkür ederim.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanLış zaman yanLış insan..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimsenin bişey bilmesine gerek yok..herkes haddini bilsin yeter
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |