![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1333 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nisaaannn 1 yarınn bunu çok fazla kullanacağım yaşasınnn ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1334 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk değildi senin için ağlayışım..ama ilk defa bu kadar derinden hissettim yüreğimdeki 'sen'i..sessizce ağladım..tek kelime çıkmadı dilimden..sadece nefesim ve gözyaşlarım vardı..bu sefer gerçekten hissettim sensizliği..keşke hiç olmasaydın ya da..olmasaydım... Konu öznur_bjk tarafından (31-03-2009 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1335 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adalet inş yarın yerini sağlıtacakk (öle bişe varsa)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1336 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Senin hak edilmişin yok Hak edilmemişin oyununa geliyorsun… | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1337 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevme gülüm yanarsınnnn ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1338 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ohhh be rahatladım ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1339 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sigarasız 2. gün ulAn ! ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |