![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1581 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sıkmaya Başladın.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #1583 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rın rın rın rın rın rın hayat rölantiye almış bizi.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1584 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahh uLan Rıza..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1586 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bırakmak isterdimde gelmemiştim ki sevmek isterdimde nedir bilemedim ki sen mermi olupta silaha girseydinde ben tetik olup çekilemezdim ki...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1587 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bırakmak isterdimde gelmemiştim ki sevmek isterdimde nedir bilemedim ki ![]() ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1588 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dur durak bilmez ah bu gonul surunerek gecti bak bir omur suclu olan bensem soyle bileyim tut elimden yanina geleyim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1589 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle hayatınnn..... ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1590 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Eski bir şarkı geçer gönülden Derinden üzülür umutlar garipsenince Akıldan bir sevda geçer İzi hep kalmış,sürüp gitmiş deli sessizce Çareler arar yürek Biseyler yapmak ister ve bazen üzülür,boğuşur kendi kendisiyle Ahkam keser herkese sürüklenircesine TIPKI BENIM SANA SURUKLENDIGIM GIBIII... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |