![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | efkarlıyım bu ak$amm ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #172 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | efkarım birikti sığmaz içime bir sitem etsemde ah şu kadere gülmeyi unutan yaşlı gözlere mutlulukdan haber ver dilektaşı...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #175 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte gidiyorum birşey demeden.. arkamı dönmeden şikayet etmeden, hiçbir şey almadan birşey vermeden, Yol ayrılmış görmeden bilmeden....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #176 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen yuregimin cayirlarinda her mevsimi, umudu mujdeledin bana sen benim ellerimden tutabildigim, yanagini oksayabildigim, sarilip koklayabildigim, sevgili dostum sirdasim biricik sevdam ayrilik unutanlara mahsus ben seni unutmadim ki ben senden ayrilmadim ki yillar yillar neleri goturdu ozunden ...neleri unuttu yuregim selemi kapildin yoksa ankara yamacinda..soyle sucumuz neydi bizim
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #177 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istanbul sen kokuyor bu akşam...........
![]() | ![]() |
![]() | #178 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yıllık izinler uzatılsın, babalar kızlarının tatil gününü uzatsın ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #179 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatta herşey kendince güzellikler yansıtır... Önemli olan o güzelliği kalp gözüyle görebilmektir...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |