![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | bu gün şampiyonluk günüydü kutladık beşiktaşa şampiyonluk yakışıo be abi türkiyeye gelmeme az kaldı keşke üyesi olduğum çarşıyla kutlasaydık ama nasip olmadı eğitim işte adına sınav dedikleri bişi koymuş adamlar eve saat 2 buçuk gibi geldim sesler kısık değer kartalıma neyse bütün millete iyi geceler olsun birazdan günün ilk ışıkları aydınlanmaya başlıcak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şampiyonuz ULAN !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşaşın dometes ve tepesındeki yeşillik ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sakın bana dokunma akşam kalmayın haaaa ![]() daha kendime gelemedim
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ! ! ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (B)üyüksün camianla (E)şsiz taraftarınla (Ş)erefinle kazandın (İ)nönü'de tarih yazdın (K)ralı oldun alemin...... (T)ürkiyeyi aştı sevdan (A)dın göklerde asılı (Ş)ampiyonlar kartalı
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | lalalaylalalalalal laaay laaaay ![]() tarihe sığmaz yazsalar böyle bir aşşşşşşk bu alemde en büyük beşiktaşşş BEŞİKTAŞŞŞŞ ![]()
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! :party: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ayda ölemedik beeeaa ![]() ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yirim seni cleopatra ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |