![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1881 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yoksun yine varlığın sürünüyor sensizliğin bilinmiyor.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #1882 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kendi kendine oyunlarında sende bir gün kaybolur gidersin...
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! :party: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1883 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | al bu dünya al senin olsun hepsını al da benı benımle bırak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1884 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içilmek için değil bakılmak içinmiş ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1885 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derınlık cok onemlı.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1886 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonu yok bu sevginin ya ben biteceğim ya da sen geleceksin...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1887 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Giden günlerim olduSeni anmadım yola bakmadım halaDile gelmeden düşlerim yanlızlığaSusmanda yeterdi son vermem için hayatımaTüm güllerim solduSana atmadım taraf olmadım aslaDile gelmeden düşlerim yanlızlığaGülmende yeterdi geri gelmem için hayataBeni alsalar ipe koysalarDayanamaz yine kadere salsalarGönlüm arıyor titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benTutmaz ellerim seni görmedenZaman geçiyor bekliyorum bakBeni alsalar ipe koysalarDayanamaz yine kadere salsalarGönlüm arıyor titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benTutmaz ellerim seni görmedenZaman geçiyor bekliyorum bakGiden günlerim olduSeni anmadım yola bakmadım halaDile gelmeden düşlerim yanlızlığaSusmanda yeterdi son vermem için hayatımaTüm güllerim solduSana atmadım taraf olmadım aslaDile gelmeden düşlerim yanlızlığaGülmende yeterdi geri gelmem için hayataBeni alsalar ipe koysalarDayanamaz yine kadere salsalarGönlüm arıyor titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benTutmaz ellerim seni görmedenZaman geçiyor bekliyorum bakBeni alsalar ipe koysalarDayanamaz yine kadere salsalarGönlüm arıyor titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benTutmaz ellerim seni görmedenZaman geçiyor bekliyorum bakBeni alsalar ipe koysalarHala titriyorum bakSıra gelmeden gidemem ki benHala bekliyorum bak
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! :party: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1888 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son yapraklarda dökülüyor takvimden ve ben bitiyorum...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1889 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Takvimlerden haberin yokmu geçiyor yıllar..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1890 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Off ulan ya.Kaldım statik dersinden ![]() ![]() Allah belasını versin bu dersin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |