![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1921 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ifade edemem suan halimi Aklim basimda degil ama deli degilim Sanki baglamislar iki elimi Cok zor durumdayim iyi degilim Dört bir yandan kusatilmis sehir gibiyim Hic tadim yok gene zehir gibiyim Öyle doluyumki nehirgibiyim Cok zor durumdayim iyi degilim O kadar yorgunum o kadar agir Gözlerim görmüyor kulagim sagir Her nefes bin defa canimi alir Cok zor durumdayim iyi degilim | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #1922 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekle beni F 1 ben geliyorum ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1923 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yok abi kopu o kopuş olmuş donemıyoz gerı hanı deseler 5 seneoncen don dıe neler veresdım hani herseyden koptuk tamam da ne bileyım işte herseyın bası sen ol be besıktasım zaten ben bı senden kopamadım gerı kalanınada sen bagla be kartalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1924 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | siyahız beyazız... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1925 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ne yaman çellişki anne bu ne yaman çelişki anne kurtlar sofrasına düştüm hani benim gençliğim anne ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1926 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 25 haziran gelsin artık!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1928 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç zaman olmazmı gerı gelmezmı savunmasız duygular
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #1929 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | meaningless... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |