![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2391 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayrıcalıktan ötedir Beşiktaşlılık sıyrılmaktır basit insanların arasından!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2393 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğduğum gün uzattım elimi,tutundum kanadına, ben ilk sana aşık oldum hayatın inadına.. duvarımda bir sevgilimin bir de senin resmin, bir gün bile düşmedi düşmez dudaklarımdan ismin.. seninle başlıyor bitiyor hergünüm, siyahına mahkumum,beyazına sürgünüm.. Köyiçi'nde yağmur yağıyor,yüreğimde sevdan, senin için kaç kere yürüdüm o çınarlı yoldan.. bu dünyada yalnızlığımın tek ortağı sensin, gelecekse hiç farketmez,acılar senle gelsin.. Konu beşiktaşkımm tarafından (13-07-2009 Saat 13:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2396 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mezarLar biLe küsmüş kadınca öLene...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2397 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fırtınalara direnmektir yaşamak aslında!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2399 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rüyamda silvayı grdüm bea ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |