![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #2761 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşım kıskandığını bu kadar belli etme bari ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2762 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alanya yı denizanaları bastı :-s 1300 kişi sıcaktan hastanelik oldu. Tatil mi işkence mi anlamadım. Pffffff hiç bana gelmez boheheyyy
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2763 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine kibrit çöpleriyle adını yazdım yatağıma...daldım gittim eski günlere...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2764 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geldileeerrrr ![]() ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2765 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gözlerimi kapasam şimdi açabilirmiyim sonsuzluğa... geriye dönüp gülebilirmiyim hatalarıma... ne kadar yanlış olabilirim ve ne kadar zıtlık yapabilirim hayata... anlayabilirmiyim acaba?...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2767 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geldim yine aynı kafayla...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2768 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acının insana kattığı değeri bilirim küsemem acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksktr... Konu beşiktaşkımm tarafından (28-07-2009 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2769 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | “Göz bebeklerime kaderin karası yapışmış.Bu oyunun sözleri zihnime işlenen en güzel nakışmış.Bir oyun kesmiş şah damarımı,sen diye kanıma karışmış.”
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2770 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir aski paylasmak icin cok gec. Bir paylasima asik olmak icinse erken.. Beni sevda yerimden vurdu yine zaman .. Simdi sana soylenebilecek tek cumle.. : ' Bende sana yetecek kadar 'BEN' kalmadi.!!
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |