![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #3141 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kulaklarıma pamuk tıkayıp bağırıcam istiyorum die.. duymamak için verdiin cevabı.. yne seviorum unutamıorum duymuyorum seni...
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3142 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi bitsin bu bekleyiş...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3143 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bütün Gitmeler , Gelmek İçindir..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3145 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ich liebe dich - Ana Ba-heb-bak- Te dashuroj- Chit pa de- Jbichim te- Kulo tresno- Miluju te- Jeg elsker dig- Saya cinta kamu- Mina armastan sind- Asheghetam- Iniibig Kita - Mina rakastan sinua - Je t'aime- Rwy'n dy garu di- Asavakit- Aloha I'a Au Oe- LJUBim te- Mai Tumhe Pyar Karta Hoon- -rahm- Taim i'ngra leat - Te amo - Jag alskardig - Ti amo - Eg elska thig- Ore wa omae ga suki da- Bon sro lanh oon- T'estim molt- Tangshin-i cho-a-yo- Ti tengu cara- Ez te hezdikhem - Khoi huk chau- Vos amo- Es milu tevi- Tave Myliu- Bahibak- Szeretlek- Sakam Te- Saya sayangkan mu- Saya cinta kamu- Canda munani- Jeg elsker deg- Mujhe Tumse Muhabbat Hai- Ya vas liubliu- Ljubim te - Lubim ta- Ljubim te- Mama Oyata Arderyi- Bhebbek - Ua Here Vau Ia Oe- Phom Rak Khun- Ha eh bak- Ja tebe koKHAju- Toi yeu em - Ya te volim- S'ayapo - Mena Tanda W--SENİ SEVİYORUM ASKIMMMM! ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3146 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çapsız yönetim...O hindiyi sana yedirecekler rooney...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3147 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3148 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3149 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #3150 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İngilterden nefret ediyorum Fransadan nefret ediyorum İtalyadan nefret ediyorum İspanyadan nefret ediyorum Danimarkadan hollandadan almanyadan bütün avrupadan nefret ediyorum.!! İrandan,ıraktan,suriyeden,rusyadan,israilden,ameri kadan nefret ediyorum..!!! Arabistandan,filistinden yunanistandan nefret ediyorum Konu Constantin tarafından (28-08-2009 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |