![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #3331 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşığım sana doyamıyorum nede güzelsin bakamıyorum seni sevmeye kıyamıyorum bu ne büyük aşkk şanlı Beşikt'aşk'!... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3333 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayat , Serdar Özkan'ın Şutları Gibidir.. " Biraz Sert ve İsabetsiz " . .
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3334 | ||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3335 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakışıklı olanlar hariç futbolcuları tanımayan .. Takımının ilk 11 ini dahi sayamayan ..Derbiler hariç maç izlemeyen .. Sevgilisininkinden başka (!) takım tutamayan ..Outla korneri ayıramayan ..Stad makyajlısı, dizilim yabancısı,tribün kokonası cazgırlara inAt...başka olur di$i KARTALLAR..!!
![]() | ![]() |
![]() | #3336 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başla hadi ! sar karanlığına beni vur yalnızlığınla beni yerden yere, yerden yere hadi ! başla ! yıka yağmurlarında beni kaybet kaldırımlarında beni... korkmuyorum.. korkmuyorum..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3337 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk sevipte ayrı kalmaksa, Sevgilerin sonu hep ayrılıksa, Ömürlerin sonu hep böyle karanlıksa Al dünya bu aşkı, sende kalsın
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3338 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hani bir kelebek yakalarsın ya avcunun içine, Sonra bakmak görmek istersin yaşıyormu diye, Baksan kaçaçak sımsıkı tutarsan ölecek, İşte böyle birşey seni sevmek.. bu söz bi büyüğüme gelsin beni istemeyen bi büyğm ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3339 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3340 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | " Başlı başına bir dünyadır aşk. Ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır , hasretinde ."
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |