![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #352 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BANA HAVA ATICAM DİYE KENDİNİ KASMA SENİN DAMARLARINDAKİ KAN BİLE BANA HASTA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #353 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #354 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaslı adamız bız pıncır bırakta bılelım bıraz bıseyler ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #355 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | biL tabi abicim ya ona Lafımız yok ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #356 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat nedir nedir ki anne bir oyun bir masal değilmi kırıldı bak oyuncaklarım ömrüm gitti sevdam bitti inanan BEN HİÇ BÜYÜMEDİM !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #357 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BUNDAN SONRA ÜÇ KİŞİ TAKILIYORUM ; BEN , KEYFİM VE KÂHYASI !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #358 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | salla haytı al dondurmanı koy pc ye favori filmini keyfini çıkar ....harcamaya üşenebildiğim kadar param olsa buzdolabını abur cuburla doldurur hiç durmadan tıkınırdım ...okullar açılmak üzere kafayı yiycem bir tek şeyi özledim fizik dersinde sıranın altındaki çizimlerimi ....ahh hyt yaktın bni...
__________________ siyah yaşam beyaz ölüm... ![]() siyahın yanına beyaz koyduk yıllardır biz bu renlkere baş koyduk yağmurlarda çamurlarda sıtadları doldurduk beşiktaş sen bizim herşeyimizsin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #359 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güvenmek istedim kendime fırsatım vardı olmadı birazcık şahlansam yakıştırılmadı tatmin oldular ...
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #360 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kolpa aşklara kapadım kalbimi...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |