![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3692 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kad na te pomislim .........................seni her düşündüğümde bojim se da te opet zavolim ...........korkuyorum sana tekrar aşık olmaktan u modre usne zabijem zube ...........ve morarana kadar dudaklarımı ısırıyorum da pravu bol zaboravim ..................bu hastalıkla başa çıkabilmek için lane moje ovih dana ........................aşkım benim bugünlerde vise i ne tugujem .............................daha fazla dert etmiyorum pitam samo da l' si sama .................soruyorum yalnız mısın aşkım? ljude koje ne cujem .........................ve kim ne derse desin duymuyorum lane moje nocas kreni .....................aşkım benim dön bu akşam nije vazno bilo s kim ........................kiminle olduğunun bir anlamı yok nadji nekog na lik meni ...................ya da bana benzeyen birini bul ki da te barem ne volim ......................bari seni sevmeyeyim. (usne ti ljubi, da tebe lakse prebolim) .(dudaklarından öpüyorum, hastalığım daha kolay geçiyor) oFF bea:/şimdiye kadar yapılmış en ii eurovision şarkısı..sırpları sevmem ama nese ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3693 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaktım tüm gemileri ruhum afarozda..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3700 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gecelerce hasretinle yanar tutuşurum, rüyalarımda yanlız seni düşünür sana sarılırım, içimde seni o kadar çok yaşarım ki sanki hayat durur hayatım sen olursun... Akdora
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (01-11-2009 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |