![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #3811 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Götür Beni Gittiğin Yere ~
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3812 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | "..su düşleri gelir yatağıma girer, eksilmez başım ayrılıklardan.. aşk bir bahar oyunu değişir seyirciler, yarım kalır kendimle sevişmelerim.."
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3815 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gidiyorum uleynnn...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3816 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HAYAT DURMUŞ..GECENİN GÖZLERİ KARANLIK.. BEN SANA ÂMÂ VE LAL..DUY BENİ KALAKALDIM ÖYLECE...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3817 | ||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AyrıcaLıktan öTedir ße$ikta$Lı oLmak..SıyrıLmaktr baSit insanLarn araSından..SivriLmektr ße$ikta$Lı oLmak koLpaLara kaR$ı..GüLmektir ße$ikta$Lı oLmak iyi qüNLerde omuZ omuZa..Ağlamaktr ße$ikta$Lı oLmak köTü günLerde de omuZ omuZa..Ve ßir hayaTTır ße$ikta$... KokuSu ßa$kadr co$kusu ßa$ka..ßE$İKTA$ aŞkıyLa ağLamak baŞka
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3818 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | I'm the suicider dying every night and day... Killing me is not enough to make me go away! I'm suicider seeking for the end of life... Killing me is not enough to cease the flame inside! Thus I kill and thus I'LL die.. Thus I will live for aLL time!.. by sentenced..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3820 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine ßırakdın ßeni araFta..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |