![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #3862 | ||
|    david silva  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     saolun saolunn      beni sizler delirttiniz:/![]() 
				__________________   TO LİVE İS TO DİE...  |  ||
|   |        |  
|    |  #3863 | ||
|    narqiLe prensesi  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     eLimde kaLemim yazıyorum..    seni sewqini.. 
				__________________   |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9  |  ||
|   |        |  
|    |  #3865 | ||
|    Adanalı Melike  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 35  
				 Tecrübe Puanı: 27    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     her zaman her yerde şampiyonlar liginde kral sensin bu alemde    
				__________________      |  ||
|   |        |  
|    |  #3866 | ||
|    Savaşçı Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 48    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     umuda yolculuk..Manuda başladı..    
				__________________   ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam...  |  ||
|   |        |  
|    |  #3867 | ||
|    noble eagle  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Siyahına pembe inandırılmış birliktelik , gündüzüne mumlar yaktırmış emanet aşk; yenik...! Ben ki sıcaklığın heveslisi , sen ki gözyaşımın katili terkedip gururumu ağlıyorum şimdi... Sahte ... Sahte... herşey sahte . Kalp yenik , akıl kanmıyor, gözler sahte...       |  ||
|   |        |  
|    |  #3868 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 38   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Gidiyorum Artık Katlanamam Bu ihanetlere Sana Olan Aşkımı Görmemezlikten gelmişsin aldattığın Kişilerle Şimdi Mutlu ol ve Sadece insan Ol By!!!       |  ||
|   |        |  
|    |  #3870 | ||
|    narqiLe prensesi  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008  
				 Tecrübe Puanı: 25    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     oouF $inasi'Ler ,Recaizade Mahmut EkremLer ,Ziya Pa$aLar.. kaFam $eye döndüü :S    
				__________________   |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |