![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3943 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | eda sende ki bu cevheri bulucam gerçekten ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3944 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''Kalem elimde parça parça haykırır bu kağıda...'' der Sago..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3945 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sınavlar bitti :s
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3946 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Gerçek buysa, kader varsa biz yazıyorsak, ben seni yazdım kaderime ister siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin Hayat mücadele etmektir en güzel duygu yalansız sevmektir. Sevgine sevdiğine göz yaşını herşeyini feda etmektir, ama en büyük marifet onu göremesende ona dokunamasanda onu sadece bir ömür boyu kalbinde ve yüreğinde taşımak diğilmidir benim için öledir ..! ( bu söz sana bitanem ?) Düşman sözünün anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardan öğrendim ... Küpeyi takmış tam bir züppe bizim dilimizde derler bölesine i*ne fenerli kızlar da tam tersine hasta olur böle gevşeklere tarz giyip tikimi olalım pantolon düşürüp küpemi takalım ya kızlar bizi sevmeniz için illaki fenerli mi olalım
__________________ Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır.. . ![]() Konu Cagla tarafından (11-12-2009 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3950 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umudumdan çok olmadı sana duyduğum özlem..sen kaçıp gitmiş olsanda yakaladım hayatı tamda uzaklaştığı yerden...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |