![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #411 | ||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | mecburen mi böyle sona erecekti mecburen mi bu aşK bitecekti sENi seviyorum neferet ediyorum affetmem affetmem asla senii
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. Konu haricia tarafından (06-09-2008 Saat 04:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #412 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iÇiMDeKi ŞeyTaNıN eNSeSiNDeYiM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #413 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bak ne diyorum,gizlemiyorumSensiz yasamak zor geliyor bana Her an icimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum Seviyorum. Sensiz yasayamam, sensiz hic olamamSensiz yasamak zor geliyor bana. Her an icimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum Seviyorum. Ve o an gelirde, iste o an, ben yasayamam.............
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #414 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sensiz olmuyor yerine konmuyor kimsenin eli senin gibi dokunmuyor karlara inat yürürüm yollarina adini camlara yazdim okunmuyor Firtinalardan kurtar beni yar Batirma gemilerimi Umutlar askinkardeşi yayar Umutlarim tükendi
![]() | ![]() |
![]() | #416 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ANladIm ki Hiç kimse Hİç Kimse seN deĞil hiç kimse senin kadar umuduma yol deyill tAnıDIk bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün bildik bir söz bekledim eskiden ama öylesine konuştuk birşeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil yüzüme baktı gözlerim ama senin gibi değill
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. Konu haricia tarafından (06-09-2008 Saat 04:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #417 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gucun var mı sevgılım derın sularda ıncı tanesı aramaya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #418 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte gidiyorum birşey demeden arkamı dönmeden şikayet etmeden hiçbir şey almadan birşey vermeden yol ayrılmış görmeden bilmeden...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #419 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kim kırdı ben okşamak istediğimde seniii yalan söyleme bana gözlerin anlatıyor herşeyi uzak düşmüşüm kendimden aklım fikrimden çaresiz sürükleniyorum bilerek peşinden yalnız kendine inkarın sadece senden kaçarsın halin ele verir anlamazsın yalaN söyLeme bana gözlerin aNlatıyor herşeyii z aten yoktun Nedenii
![]() | ![]() |
![]() | #420 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sEeeN ÇıldIrmış ŞairLerİn TİtreYen mısraLarında bahsettiĞi o Kİşisİnn Pencereler önünde çürürken senden kalan Çiçekler, hayalin gözlerimin önünde bize ağlıyorum
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |